Вижте какъв цвят е вашата аура

Знаете ли, че ако човек наскоро се е влюбвал е обкръжен от розова аура?

Със сигурност сте попадали най-малко на един тест, който да ви каже какъв цвят е вашата аура и най-вероятно не сте подходили с голямо доверие към него. Но аурата не само съществува и има цвят, нещо повече той не е само един.

Какво същност представлява аурата? Всичко във Вселената произвежда вибрации. Всеки атом, всеки електрон, всяка елементарна "частица", дори и нашите мисли и съзнание са само вибрации. Аурата около хората е частично съставена от EM (електромагнитно) облъчване, простиращо се от микровълна, инфрачервена светлина (IR) и UV лъчи.

Още любопитни новини ще намерите тук

Ниската честота на микровълната и инфрачервената част на спектъра (топлината на тялото) са свързани с ниските нива на функциониране на нашето тяло (ДНК структура, метаболизъм, обращение и т.н.), а високата честота е свързана с нашата съзнателна дейност като мислене, креативност, намерения, чувство за хумор и емоции.

За да видите аурата си, всичко което трябва да направите е да следвате няколко прости стъпки.

Концентрирайте се!

Вгледайте се точно върху черното петно за 30 секунди, или така че да виждате цветните точки с периферното си зрение. Не се поддавайте на изкушението да погледне някъде другаде освен върху черното петно. Когато периферните датчици са стимулирани от известно време, ние разполагаме с цветни усещания, много по-различни и силни, отколкото когато използваме централното зрение. Колкото по-дълго се концентрирате, толкова по-ярко ще видите "аурата" около цветните зони, защото продължителната концентрация увеличава чувствителността. Ще забележите, че около цветните петна се появява аура в различни цветове.Тези цветове не са случайни.

Цветовете на дъгата

Тези цветни аури лесно се забелязват от хора, които работят с енергийните полета на организма. Те обикновено се разглеждат като парчета от цветна светлина, подобни на слънчевите лъчи.

Жълто 

Този цвят аура има специфична физическа корелация с далака и е източник на енергията на човека, известна като "чи". Брилянтно жълтото е свързано с духовно вдъхновени хора или тези, които изпитват духовно пробуждане. Хората с жълта аура имат закачлив дух и умеят да повлияват на мислите на другите. Тъмно жълт с нюанси на кафявото е типичния цвят на аурата на "вечния студент". Тези хора ще постигнат целите си и ще се оценени високо на всички тестове. Лимонено жълто представлява страх от загуба. Може да е загуба на работа, да е свързано с развод, да води до промяна на начина на живот или влошено здравословно състояние, както и страх от загуба на контрол над съдбата си. Бледо жълт ореол обкръжава хората, които наскоро са започнали духовно пътуване, или са открили скритите си психически способности. Притежават обновено чувство на вълнение и надежда за бъдещето.

Оранжево

Оранжевото е свързано с репродуктивните органи и човешките емоции. Ярко оранжево показва, че човекът е добро здраве, жизненен е и пълноценно живее живота си. Голямото изобилие на този нюанс сочи, че тези хора се опитват да преодолеят пристрастяване или някаква зависимост. Оранжево-червеният цвят се отнася за хора с голяма лична власт, които често вдъхват доверие. Оранжево-жълтият е за хора с научен ум, които са склонни да бъдат перфекционисти. Те са способни на задълбочена работа и имат интерес към предизвикателни проекти.

Червено

Това е един от най-силните цветове, както и аура. Тя може да бъде положителен или отрицателен елемент. Червеното се свързва с кръвта. Хората с червена аура са способно силно да привличат и отблъскват. Ако имате тъмночервена аура най-вероятно сте центрирани и здраво стъпили на земята. От натурите, които са си самодостатъчни и могат да оцелеят във всяко обстоятелство. Хората, с блестящо червена аура са много страстни, с високо либидо, пълни с енергия. Задимено червеното се свързва с негативната енергия и с дълбок гняв. Хората с розова аура са любящи. Розово "носи" артистичната натура, която оценява фините неща в живота. Ако скоро сте се влюбили, вие със сигурност носите значително количество розово в аурата си. Тъмно розово се свързва с някаква измама, мошеничество и се среща често при незрелите хора.

Синьо

 

Този цвят представлява гърлото както и щитовидната жлеза. Ако вашата аура е синя, вие сте интуитивен и обичате да помагате на хората. Успявате да останете спокойни в кризисни ситуации, другите разчитате на вас за подкрепа. Кралско синьо означава, че сте силно развита духовна личност, със силна интуиция. Вие имате много щедър дух и винаги сте отворени за нови възможности. Тъмно синя е аурата, която обгражда хората, със силно чувство за контрол над всичко и всички. Светло синьото се свързва с искрени, ведри хора, отлични във всички сфери на комуникация.

Етикети: аура
11:14 | 25 Март 2019 г.

Розово бебе слон се роди в Южна Африка

11:14 | 25 Март 2019 г.
Розово бебе слон се появи в резерват в Южна Африка.  Рейнджърът в резервата "Мала Мала" Тимъти Янсен Ван Вуурен бил до...
11:23 | 23 Март 2019 г.

Жестокост! Завързаха куче на жп релси, надявали се...

11:23 | 23 Март 2019 г.
Жесток инцидент със завързано куче, шокира световните медии. Зверството се е случило в Гатчинския район на Ленинградската област на 21 ма...
13:08 | 22 Март 2019 г.

Време е за профилактика срещу алергии - какви са н...

13:08 | 22 Март 2019 г.
В "Социална мрежа" очаквайте: 1. Новите заглавия на големия екран от днес и най-интересното от света на киното през изминал...
07:26 | 22 Март 2019 г.

Голям астероид минава близо до Земята днес (ВИДЕО)

07:26 | 22 Март 2019 г.
Голям астероид  минава близо до Земята днес. Той е на разстояние по-малко от това мeждy Зeмятa и Лyнaтa. Според учените размерът му ...
11:23 | 21 Март 2019 г.

Мистериозен "метеор" над Лос Анджелис се оказа рек...

11:23 | 21 Март 2019 г.
"Метеор", разкъсал хоризонта над Лос Анджелис, подлуди Туитър със спекулации, че това е истинска заплаха от сблъсък. Яркоор...
10:22 | 21 Март 2019 г.

Дейвид Линч стартира онлайн курс за снимането на ф...

10:22 | 21 Март 2019 г.
Режисьорът Дейвид Линч стартира онлайн курс за снимането на филми и творческо мислене. Цикълът от 13 лекции е публикуван на платформата &...

гледай на живо

25.03.2019
 • в момента
  "Беновска пита" - избрано
 • 13:00
  Новини
 • 13:15
  Патарински LIVE
 • 14:00
  Новини